A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 29., péntek
Hírek

Zólyomi Andrea | 2014.11.05, 11:42:00 | Utolsó módosítás: 2014.11.05, 13:58:00

Cimkék:

A Magyar Olimpiai Bizottsággal és a Magyar Sportújságírók Szövetségével közösen egyeztetett szabályzat szerint, október 31-én lezárult a jelöltállítás a NOS (nem olimpiai sportolók) Bajnokai projektben. Így teljessé vált a szavazható sportolók köre, akikre december 07.-ig adhatják voksaikat. Idén először az olimpián kívüli sportágak esetében is megválasztják az év legjobbjait, szavazni a sportolanemzet.hu oldalon lehet. Eddig több mint 40 ezer szavazat érkezett, és még csak a félidőnél tartunk.

 
Fontos szem előtt tartani, hogy itt a teljes sporttársadalom voksolhat a jelöltekre, ez alapján kerülnek ki a kategória győztesek és az egyes helyezettek. Ugyancsak idén először vehetik át a kategória győztesek az év legjobbjának járó díjakat a december 18-i Sportcsillagok Gálaestjén.
sportolanemzet.hu adatai szerint eddig, 43 ezer 260 szavazat érkezett az egyes jelöltekre. A regisztrációk száma már meghaladja a 7 ezret, de még csak kb. a fele szavazott, tehát a naponta érkező több mint 100 regisztráló mellé még több ezren tartogatják szavazataikat! Az oldalon csak az adhatja le a voksát, aki regisztrál.
 
Nagyon fontos az egyes szövetségeknek és a jelöltekhez kapcsolódó egyesületeknek szem előtt tartani, hogy minden voksért ők is sokat tehetnek, kvázi kampányolniuk kell a saját sportolóik mellett, illetve a versenyzők sem várhatják passzívan a végkifejletet.
A gyakorlat azt mutatja, hogy aki több energiát fektetett a kampányba, több ponttal rendelkezik.
További részletek a www.sportolanemzet.hu oldalon.

 

Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.