A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. április 20., szombat
Hírek

Zólyomi Andrea | 2014.07.21, 14:41:00 | Utolsó módosítás: 2014.07.21, 14:45:00

Cimkék: salak

Meghívó
 
Tisztelt Sporttársak!
 
A salakmotor 2014. évi OB rendezése körül kialakult anomáliák megbeszélése céljából megbeszélést hívok össze ezen a héten szerda este, a debreceni edzést követően.
 
Időpont: 2014. július 23. 19:00 óra
Helyszín: Debrecen, salakmotorpálya
 
Akik a megbeszélésen részt vehetnek:
Minden olyan személy, aki a magyar salakmotorsporthoz köthető aktivitást végez (klubvezető, versenyző, pályatulajdonos), és azon személyek, akik klubvezetőként, pályatulajdonosként, vagy versenyzőként csatlakozni kívánnak a magyar bajnokság rendszeréhez.
A beszélgetést megelőzően a helyszínen minden megjelent személynek nyilatkoznia kell, milyen minőségben kíván a beszélgetésen részt venni. Amennyiben valaki a felsorolt kritériumoknak nem tesz eleget, visszautasíthatjuk az illető jelenlétét. Ezzel az intézkedéssel kívánjuk kiszűrni azokat, akik érdemben nem tagjai ennek a – jelenleg igen csak széthúzó – közösségnek, és nem kívánjuk közönségtalálkozóvá degradálni a megbeszélést.
Mindenkit arra kérek, hogy ezt a meghívót terjessze továbbküldve vagy telefonos megkeresés által azok felé, akiket érinthet) a meghívás.
 
Üdvözlettel:
Jacsó Tibor
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.