A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. április 25., csütörtök
Hírek

Zólyomi Andrea | 2014.08.15, 10:57:00 | Utolsó módosítás: 2014.08.15, 10:57:00

Cimkék:

A tegnapi napon megjelent csapatközleményre szeretnénk reagálni, hogy a valóságnak megfelelő tényeket ismertessük, ezzel eloszlatva a félreértéseket.

 

Hugyecz Erik jelenleg a MAMI SE igazolt versenyzője, MAMI Team Fehér szponzornévvel. Az állítólagos átigazolására a mai napig nem került sor, a szövetséghez ugyanis semmilyen ilyen tárgyú kérelem nem érkezett.

A szövetségnek semmilyen jogviszonya nincs a Husqvarna Maurer Racing Team-mel, ilyen nevű tagszervezetünk nincs. Szponzorlicenc is csak Husqvarna Maurer Gép Kft. névre van kiváltva egy MAMS tagszervezet által.
 
A nemzeti csapat összeállítása minden esetben a szövetség hatásköre és feladata. A motocross világbajnoki csapat összeállításakor több szempontot is figyelembe vettünk, több versenyző közül választottuk ki azt a három fiatalembert, akik Magyarországot képviselik majd a legrangosabb motocross világeseményen. Döntésünk meghozatalakor szigorúan szakmai szempontokat vettünk figyelembe, azt nem befolyásolta semmilyen létező vagy nemlétező csapat, sem pedig telefonban elhangzott sportszerűtlen megnyilvánulások, burkolt és kevésbé burkolt fenyegetések.
 
Hugyecz Eriknek őszintén kívánunk sok sikert a jövőbeni egyesületében, és gratulálunk a sikeres szerződés megkötéséhez, mely a fejlődését elősegítheti. Biztosak vagyunk abban, hogy saját maga számára a legjobb döntést hozta.
 
A magyar csapat készen áll a világbajnokságra. Ez az erős összeállítás meg fogja állni a helyét.
 
Budapest, 2014. augusztus 15.
 
MAMS Motocross szakági tanács
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.