A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. április 19., péntek
Hírek

Felvihettem a magyar zászlót a Valkenswaardban a dobogó csúcsára

Zólyomi Andrea | 2014.09.15, 15:17:00 | Utolsó módosítás: 2014.09.15, 15:17:00

Cimkék:

Vasárnap Hollandiában a Junior Nagybajnokin vettem részt Valkenswaardban. A pálya , aki nem ismerné, mély talajú, homokos, nagy ugrós, duplákkal. Ettől függetlenül élvezetes és nagyon gyors még 65-el is. Szerencsére az időjárás kedvezett, napsütéses 24 fok volt.  

 

A kvalifikáción még szinte sima volt a pálya számunkra, így még a nagy duplákat is be tudtam ugrálni és ezzel a kvalifikációt  0.3 másodperccel meg is nyertem. 

Az első futamban negyediknek rajtoltam, és a végén másodiknak intettek le.  Ez egy jó eredmény, de nem voltam vele megelégedve. 

A második futamra egy teljesen szétjárt, mélynyomos pálya  várt. Elhoztam a rajtot. A végéig  nagy csata volt és  0,9 másodperces előnnyel megnyertem a  futamot. Ez azt jelentette, hogy összetettben is enyém lett az első hely.

 

 

El sem tudom mondani, hogy milyen érzés volt Valkenswaardban, a motocross egyik fellegvárában a dobogó legfelső fokán állni. Ezen a héten még itt edzünk Hollandiában, hét végén még egy holland Junior Bajnoki , de a következő magyaron már ott leszek Esztergomban.

Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.