A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 28., csütörtök
Hírek

Zólyomi Andrea | 2020.03.25, 12:48:00 | Utolsó módosítás: 2020.03.25, 12:48:00

Cimkék:

Tisztelt Tisztségviselők, Tagok, Versenyzők!
 
A kormányfő 2020. március 16-án tett bejelentése alapján hozott intézkedés a MAMS engedélyezési jogkörébe tartozó sportrendezvények felfüggesztéséről továbbra is hatályban van. A felfüggesztés időtartama jelen pillanatban még ismeretlen. A Magyar Motorsport Szövetség sportszakmai szervezetei (szakágak, kollégiumok) folyamatos egyeztetésben mérlegelik a kialakult helyzetet és számba veszik a lehetőségeket, azonban pontos információk közlésére csak a kormánydöntés alapján lesz lehetőség.
Addig is kérünk mindenkit, hogy igyekezzen a minimálisra csökkenteni a fertőzés esélyét azzal, hogy lehetőség szerint otthon marad, kerüli a tömegközlekedést és a szabadban tartott, csoportos edzések helyett otthon végezhető gyakorlatokat végez. Ne feledjük, hogy egy esetleges sportsérülés esetén az ellátás gyorsasága, minősége az egészségügy túlterheltsége miatt jelentősen csökkenhet.
 
Ezúton is köszönjük mindenki szíves türelmét és közreműködését. Ha számottevő elmozdulás van a jelen állapothoz képest, jelezni fogjuk.
 
Sportbaráti üdvözlettel
 
Hermann Henrik
elnök
Magyar Motorsport Szövetség
 
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.