A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. április 19., péntek
Hírek

A New Times Racing magyar gyökerekkel rendelkező amerikai pilótája remekül teljesített a kalandos versenyhétvégén.

Zólyomi Andrea | 2020.07.30, 10:01:00 | Utolsó módosítás: 2020.07.30, 10:01:00

Cimkék:

A csütörtöki szabadedzések után péntek délelőtt megérkezett Misanó fölé egy komolyabb viharfelhő, amiből délután nagy mennyiségű jég is aláhullott. Emiatt a szervezők nem engedték fel a Moto3-as mezőnyt a Q1-re.
 


Szombaton a Q2-vel folytatódott a program, ami elég kalandosra sikerült, Max különböző problémák miatt nem tudott megfelelő tempót motorozni, ezért a 17. helyre kvalifikálta magát, a csapattársa elé. A szabályok értelmében innen kellett megkezdenie az első versenyt, amelyen végül a 14. helyen ért célba.
A vasárnap reggeli warm upon próbált a lehető legjobban teljesíteni a sík, trükkös kanyarkombinációkkal és hosszú egyenesekkel tarkított, vontatott nyomvonalon. A második versenyen aztán a 17. helyről rajtolva a 10. helyen intette le őt a kockás zászló, amivel értékes pontokat zsebelt be, ez pedig nagyon szép teljesítmény, ahhoz képest, hogy első szezonját futja ebben a kategóriában. Ezzel sikerült elérnie a csapat által a versenyhétvégére kitűzött célt, aminek mindenki nagyon örül, hiszen a Moto3-as elvárásokhoz fel kell nőni a pilótáknak.
 
 
A következő bajnoki forduló szeptemberben, Imolában kerül megrendezésre, addig viszont sok edzés vár a New Times Racing motorosára.
 
Forrás: Háfra Zsolt / Tóth Krisztián Márk / RXP-Sic 58 Magyarország
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.