A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 29., péntek
Hírek

Zólyomi Andrea | 2020.10.14, 11:07:00 | Utolsó módosítás: 2020.10.15, 09:33:00

Cimkék:

Kecskés Tamás a New Times Racing pilótája visszatért az Adria Raceway-re, a korábbi Európa-bajnoki szereplésének helyszínére, ahonnan az NSF100-as kategória ezüstjével tért haza.
 
 
 
Ezúttal egy másik nyomvonalon kellett teljesítenie, azonban most nem ment minden olyan simán... Szombaton már kicsit erőlködött az időjárás, ennek ellenére a szabadedzések alkalmával ügyesen motorozott, majd vasárnap reggelre sok csapadék esett, bár fújt a szél, nem száradt fel a nyomvonal. Emiatt megváltoztatták az időtervet, beraktak egy warm up-ot a 2 időmérő elé, amin Tamás nem tudott részt venni, mivel nem indult be a motorja. A csapata mindent megtett a hiba detektálásáért, amit látszólag az időmérőre sikerült is orvosolni.
 


A Q1-ben állt a víz a pályán, így nem meglepő, hogy a reggeli, kihagyott felmenetel után nem jött az elvárt eredmény. Ellenben a Q2-vel, ahol szépen motorozott, bár Tamás érezte, hogy nincs minden rendben.

Az első verseny előtt a szerelők szétszedték a pocketbike-ot, de nem találtak semmit, így teljes nyugalomban állt oda a rajtrácsra. A lámpák kialvását követően két versenytársát is megelőzte, nem sokkal később azonban elfogyott a motorerő, végül ki is kellett állnia. Az időjárás miatt a második futamot nem is engedték elrajtolni.
 
 
Kecskés Tamás ismét sokat fejlődött és jó tempót motorozott, de az időjárás és a technika meghibásodása keresztülhúzta a számításait.

Forrás: Háfra Zsolt / Tóth Krisztián Márk / RXP-Sic 58 Magyarország

    

Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.