A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. április 19., péntek
Hírek

Zólyomi Andrea | 2022.11.14, 09:30:00 | Utolsó módosítás: 2022.11.14, 09:30:00

Cimkék:

A HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző magyar pilóta vasárnap reggel a 9. helyen fejezte be  a warm up-ot, így nagyon motiváltan várta a második futamot. A rajt utáni első körökben sikeresen megkezdte a felzárkózást, de sajnos egy technikai probléma miatt kiállni kényszerült a boxutcába és bár még vissza tudott menni, a verseny ezzel számára véget ért.
 
 
Jól éreztem magam a ma reggeli edzésen, ezért nagyon vártam a versenyt. A rajt után is biztató volt minden, de pár kör elteltével éreztem, hogy valami baj történt. Ki kellett állnom a boxutcába, ahol megcsinálták a váltókart, utána viszont még vissza akartam menni, hogy legalább adatokat gyűjtsek, de a versenyemnek akkor már lőttek.” – mondta el a HUMDA pilótája.
A mezőny most átutazik Ausztráliába, ahol jövőhét hétvégén a szezonzáró fordulót rendezik majd.
 
 
 
 
 
forrás: OXXO Racing Team
 
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.