A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 28., csütörtök
Hírek

Zólyomi Andrea | 2023.02.07, 09:14:00 | Utolsó módosítás: 2023.02.07, 09:14:00

Cimkék:

A HUMDA Academy fiatal motorosa, Kecskés Bence a CIV Spanyol Bajnokságban méretteti meg magát az MDR Competition Team színeiben egy Yamaha YZF R6 nyergében.
 
 
A tavalyi szezonban megnyerték közösen a CIV Spanyol Bajnokság jerezi fordulóját. Mivel mindkét fél elégedett volt, ezért már akkor eldőlt, hogy a 2023-as szezonban közösen küzdenek a pontokért. Az MDR csapatvezetése egy olyan ajánlatot adott Bencének, amit nem lehetett visszautasítani...
 
A szezon első közös edzésére február 2-án és 3-án került sor Almériában, ahol egy Yamaha YZF R6-tal rótta a köröket. Az első nap a pályára hangolódás volt a cél és ez maradéktalanul sikerült is. Pénteken pedig a köridők fokozatos javítása következett, ami nem volt egyszerű feladat, mivel a körülmények nem voltak ideálisak. Sok piros zászlós fázis törte meg a pilóták ritmusát. Ezért még jó pár másodpercet benne hagyott még a legjobb körében is, ennek ellenére Bence elégedett volt az eredményével.
 
 
„A jerezi győzelem rengeteg energiát adott nekem tavaly, és mint kiderült az MDR Competition vezetése is nagyon elégedett volt velem. Olyannyira, hogy egy visszautasíthatatlan ajánlatot tettek az idei szezonra. Az elmúlt pár hónapban nem ültem motoron, így alig vártam, hogy elkezdjük a közös munkát. A csapattagok már szinte családtagként üdvözöltek. Hozzájuk hasonlóan én is nagyon élvezem a közös munkát. Ez a két napos teszt remek kezdése az évnek...”-nyilatkozott Kecskés Bence.
 
Az első versenyhétvégére április végén kerül sor, de addig még több nagypályás tréning is vár a fiatal magyar tehetségre. Ha minden összeáll, akkor pedig az év végén egy hatalmas dobásra is sor kerül, ami Kecskés Bence karrierjének fontos lépcsőfoka lesz. Ennek előkészületei már elkezdődtek, erről hamarosan bővebb információval is szolgálunk.
 
Írta: Háfra Zsolt
 
 
 
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.