A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. július 22., hétfő
Korábbi hírek

A Tomracing Motorsport versenyzője a harmadik helyen végzett a Stunt Riding Bajnokság 2015-ös kiírásában

Zólyomi Andrea | 2015.08.31, 11:19:00 | Utolsó módosítás: 2015.08.31, 11:19:00

Cimkék:

A kunmadarasi repülőtér aszfaltján csaptak össze idén utoljára a nagy teljesítményű motorokkal végrehajtott látványos akrobatikus gyakorlatokat bemutató versenyzők, vagyis a stuntriderek. A Tomracing Motorsport színeit képviselő Kulman Miklós az ötödik helyen kvalifikált, ám idén nem először produkált látványos döntőbeli show-jának köszönhetően felállhatott a dobogó legalsó fokára. A motoros kaszkadőr az összetettben is ebben a pozícióban zárt.
 
A hármas szám bűvöletében telt Kulman Miklós idei szezonja. A Tomracing Motorsport versenyzője a Stunt Riding Bajnokság idei kiírásának összes futamán a dobogó legalsó fokán végzett, ráadásul Miklós az összetettben is ebben a pozícióban zárt. A kvalifikációra keveset gyakorolhatott, így kissé idegenül mozgott a betonon, de így is sikerült az ötödik helyen végeznie. A fináléban aztán jött az immár szokásosnak mondható előrelépés: Miki a látványos hat perces show-jának köszönhetően két pozíciót is javított, és a harmadik helyen végzett.
 
 
„Nem lehetek egy pillanatig sem elégedetlen, mert ismét sikerült a döntőbeli teljesítményemmel két helyet előrelépnem, és így újra dobogóra állhattam. Azonban, ha többet tudok gyakorolni a kvalifikáció előtt, akkor talán előrébb végzek. De ezzel, utólag már kár foglalkozni. Sikerült a döntőben egy igazán pörgős hat percet produkálnom, és a szezonban először végre minden elemet be tudtam mutatni. Jövőre előrébb szeretnék lépni, amihez rövidesen megkezdem az újabb trükkök elsajátítását” – mondta Kulman Miklós.
 
A Tomracing Motorsport csapatkoordinátora szerint jó évet zárt versenyzőjük, aki valamennyi bajnoki fordulóban a dobogón végzett. Nem titkoltan az a csapat és Kulman Miklós célja, hogy jövőre közösen lépjenek előrébb.
 
„Mikinek a kunmadarasi forduló előtt még volt matematikai esélye arra, hogy előrébb végezzen az összetettben, de egyáltalán nem vagyunk elégedetlenek azzal, hogy ez most nem jött össze. Idén minden versenyen dobogóra állt, és így az összetettben is harmadik lett. Ismét sikerült a döntőben az egyik legjobb teljesítményt nyújtania, amire bátran lehet a jövőben építkezni. Örülünk ennek az eredménynek, de a következő szezonban közösen megpróbáljuk felülmúlni” – fogalmazott Biel Richárd.
 
Molnár Ádám
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.