A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 29., péntek
Hírek

A New Times Racing testvérpárja, Kecskés Tamás és Kecskés Bence a hétvégén Olaszországban edzett

Zólyomi Andrea | 2021.03.31, 11:21:00 | Utolsó módosítás: 2021.03.31, 12:32:00

Cimkék:

Először Kecskés Tamás gurult pályára az Emilia-Romagna régióban található Forlì település Galliano névre keresztelt gokart pályáján. A fiatalabbik testvér ezúttal egy kétütemű MiniGp motor nyergében körözött. Hasonlón 8 éves korában ült, azóta inkább Minimotóval ment, így ez most ismét egy nagy váltás volt számára. Ez azonban nem tántorította el, a rendkívül technikás és bonyolult nyomvonalon is hamar hozzászokott a számára új kétkerekűhöz, a nap végére pedig már magabiztosan használta az elsajátított tudást, tehát sokat fejlődött és sikeres napot zárt.
 
 
A család útja ezután Mugellóba vezetett, ahol 29-én, hétfőn az idősebb testvér, Bence csapott a lovak közé. A legutóbbi alkalommal ellentétben, most csodás tavaszi idő fogadta. A kora reggeli pára hamar felszállt és kezdődhetett az edzés. A felmenetelek során fokozatosan építkezett, a nap végére már kimondottan jó köridőket futott, ami köszönhető annak is, hogy jól adott visszajelzéseket a csapatnak, akik megtalálták a motor ideális beállításait.
 

 
Mind a ketten már alig várják, hogy éles körülmények között is nekivágjanak a 2021-es szezonnak.
 
 
Írta: Háfra Zsolt / Tóth Krisztián Márk / RXP-Sic 58 Magyarország
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.