A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 28., csütörtök
Hírek

Zólyomi Andrea | 2022.06.22, 09:35:00 | Utolsó módosítás: 2022.06.22, 09:35:00

Cimkék:

Max Toth a New Times Racing magyar felmenőkkel rendelkező amerikai származású pilótája parádés teljesítménnyel mindkét futamot megnyerte az Aprilia Racing RS 660 Trofeo mugellói fordulójában, ezzel pedig a bajnokság élére állt.
 
 
Hétvégén a festői toszkán versenypálya, az Autodromo Internazionale del Mugello adott otthont az olasz CIV Bajnokságnak és betétfutamainak, így az Aprilia Racing RS 660 Trofeo versenysorozatnak is. Max hétvégéje mesébe illően kezdődött, hamar fel tudta venni a ritmust, gyorsan és pontosan motorozott, jól szerepelt a kvalifikáción, ennek eredményeképpen pedig a szombati futamon őt intette le elsőként a kockás zászló. Ez a siker valóságos doppingként hatott a tizenhat éves versenyző másnapi teljesítményére is: a hétvége záróversenyén az első öt pilóta nagyon szoros bolyban menetelt a cél felé, de végül egy bátor manővernek köszönhetően ismét Toth állhatott fel a dobogó legfelső fokára.
 
 
A Mugellóban aratott két győzelmének hála Maxvell 23 ponttal vezeti a 2022-es Aprilia Racing RS 660 Trofeo tabelláját. A bajnokságból még három forduló és további öt futam van hátra, de a magyar származású fiú teljesítményét elnézve a végső győzelemre is abszolút esélyes.
 
A New Times Racing vezetése nagyon büszke a növendékére, ahogy a Massimo Rivola nevével fémjelzett olasz alakulat is, akik a pilóta technikai stábjaként funkcionálnak a versenyhétvégéken. Az NTR ezúton is köszöni a szurkolást a követőknek és a támogatást a partnereinek!
 
forrás: New Times Racing sajtó
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.