A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 28., csütörtök
Hírek

Zólyomi Andrea | 2022.09.26, 10:09:00 | Utolsó módosítás: 2022.09.26, 10:09:00

Cimkék:

A Csapatbajnoki motocross verseny és díjátadó gála a motocross szezon méltó lezárása egy patinás helyszínen a PILISCSÉVI MOTORSPORT CENTRUMBAN!

 

 
Ez a rendezvény több lesz, mint egy motocross verseny!
 
A Junior kategóriának még az utolsó bajnoki pontokért folyik a harc a dobogós helyezésekért, a csapatok pedig a megszokott módon három fővel vágnak neki a Piliscsév-i dombokon a legfényesebb érmekért és díjakért! Betétfutamként a VALVOLINE támogatásával lesz meghívásos versenyünk is a WOMAN OPEN - MX OPEN és az MX 2 kategóriának is, ami inkább a hobby szintű versenyzőket célozná meg!
 
 
Kiegészítő programokkal, élő zenével és magas szintű vendéglátással próbálunk fesztivál hangulatot teremteni a nézők számára is. Gyermekek részére ingyen ugrálóvár és motoros oktatás (CL4 OFF ROAD MOTOROS ISKOLA) lesz a terítéken, a 14 felettiek számára pedig elektromos roller és motor túra lehetőséget biztosítunk a környező dombokon! A rendezvénysátorban egész napos programokkal várjuk a nézőket, mint például a Bajnokok köztünk élnek cím alatt Szabó Róbert a MOTO GP kommentátora tesz fel kérdéseket a fiatal tehetségeknek. A VALVOLINE érdekes rövid szakmai termékbemutatót tart a termékcsaládról és még sok-sok meglepetés várható napközben.
 
 
A verseny lezártával megkezdődnek majd a napi díjátadók a rendezvénysátorban. Utána felkészülnek a 2022-es DÍJÁTADÓ GÁLÁRA ahová csak vacsora jeggyel lehet majd belépni 19- 21 óra között! Aztán 21.00 órától kezdetét veszi a PARTY, élő zenével a SAXO DISC és Bufi DJ- val az ott maradt nézők és versenyzők számára.
Kövessétek figyelemmel a facebook és instagram oldalunkat!
 
 
Belépőjegyek:
-      Felnőtt 2000 Ft
-      Diák 1000Ft
-      Gyermek és Nyugdíjas INGYENES
-      V.I.P. Belépő 5000 Ft (benti parkolás, V.I.P. tetőterasz, V.I.P. rajt szektor nézőhely)
 
Várunk mindenkit szeretettel!
Motorcross kategóriák: 50-65-85 ccm WOMAN / MX1 / MX2 / MX OPEN
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.