A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. július 21., vasárnap
Hírek

Zólyomi Andrea | 2022.11.11, 09:08:00 | Utolsó módosítás: 2022.11.11, 09:08:00

Cimkék:

 

Az őszi rossz idő beköszöntével megkezdődött a tengerentúli menetrend, ahol Argentína után most Indonézia következik. A HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. közreműködésével versenyző Sebestyén Peti Argentínában mindkét futamon pontot szerzett, célja, hogy minél erősebb befejezést érjen el a szezon utolsó megmérettetésein.
 
 
Az indonéz forduló tavaly került be a Superbike-világbajnokság naptárába, egy nagyon egoztikus helyszín, ahol folyamatosan változnak a körülmények. A magas páratartalom mellett, sok egyéb időjárási tényezővel is számolni kell.
 
Tavaly is nagyon tetszett már ez a pálya, illetve úgy gondolom, hogy a tengerentúli futamokon mindig jöhetnek nem várt fordulatok, úgyhogy nagyon várom, hogy újra pályára lépjünk itt. Eddig a szezon közel sem úgy alakult, ahogy azt bárki elvárta volna, de nagyon motivált vagyok és érzem, hogy a megfelelő megközelítéssel sok minden benne lehet még az elkövetkezendő 4 versenyben." – mondta el a HUMDA pilótája.
 
 
A hétvégi program itthoni idő szerint péntek hajnalban a szabadedzésekkel indul, a futamokat és a Superpole-t az ARENA4 TV egész hétvégén élőben közvetíti!
 
Hétvégi menetrend és közvetítések:
 
Péntek:
  1. Szabadedzés: 02:00 – 02:45
  2. Szabadedzés: 05:00 -05:45
Live Timing: www.worldsbk.com
 
Szombat:
Időmérő edzés: 02:55 – 03:15      
 
I. Futam 05:00            
             
Vasárnap:

II. Futam 05:00         

forrás: Oxxo Racing Team

Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.