A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 28., csütörtök
Hírek

Zólyomi Andrea | 2022.11.22, 09:32:00 | Utolsó módosítás: 2022.11.22, 09:32:00

Cimkék:

 

A KRNR Motorsport Akadémia 16 éves tanítványa három kategóriában is dobogós pozícióban zárta a 2022-es évet a motocross sportágban.

 

 

Dominik edzésekhez való hozzáállása, motivációja mindig példaértékű volt az egész év során, akár motorkerékpáros, akár az integratív edzésmódszerekről legyen szó. Ennek köszönhetően jelentős fejlődésen ment át, ami meghozta a várt eredményeket.

 

 

A pápai sportoló tavaly még az Mx85-ös gyerekkategóriában versenyzett, az idei évben pedig már 125 köbcentiméteres motorral az Mx2 II. osztályban, valamint az UMx Open utánpótlás kategóriában állt a rajtgép mögött. Miközben a magyar sorozatok pontállásában folyamatosan gyűjtögette értékes pontjait, számos külföldi megmérettetésre is benevezett Ausztriában, Szlovákiában és Szlovéniában, ahol dobogós helyezéseket szerzett.

 

 

Dominik a 2022-es Magyarország Nyílt Nemzeti Junior Motocross Bajnokság UMX Open kategóriájának bronzérmese lett végül, valamint a II. osztályú országos motocross bajnokság Mx2-es géposztályában szintén a nagyszerű harmadik helyen zárta az évet. Mindezek mellett a MAMS Motocross Országos Kupasorozat győztese lett Mx2 II. osztályban a # 206-os startszámú sportoló.

 

 

A KRNR Motorsport Akadémia gratulál tehetséges tanítványának. Óriási elismerés neki, valamint családjának, támogatóinak, segítőinek, edzőjének, és természetesen mindenkinek, aki hozzájárult sikereihez.

 

 

 

További sikereket és legelsősorban gyors felépülést kívánunk Dominik!

 

Link: https://youtu.be/DMgvapeeybY

 

 

 

Köszönet:
·         A szülőknek: Kopasz Timea, Pátkai László
·         Az edzőnek: ifj. Kerner László
·         Petra Bútor Pápa
·         Császár Gumi
·         KRNR Motorsport Academy
·         Viper Bike
·         Megadekor Reklamgrafika
·         Ácsi Motorsport SE
·         Havasi Suspension
·         Dede Mototuning
 

 

forrás: ifj. Kerner László

Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.