A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 28., csütörtök
Hírek

Zólyomi Andrea | 2021.03.31, 11:18:00 | Utolsó módosítás: 2021.03.31, 11:18:00

Cimkék:

ZÁRT KAPUK MÖGÖTT : Április 10 – 11.-én Az Esztergom–kertvárosi motocross pálya ad otthont a 2021-es szezon kezdetének. A járványügyi helyzet miatt szigorúbb szabályok betartása mellett, nézők nélkül rendezik meg az első bajnoki és kupafutamokat!
 
Április 10.–én szombaton a Senior kategóriák mellett a II. és III. osztály versenyzői mérik össze tudásukat MX1 és MX2 géposztályban, ezen a napon szerepet kap még a 2T open és a Hobby kategória is.
 
Április 11.-én az I.osztály lép pályára szintén MX1-MX2 géposztályba példát mutatva a Junior bajnokjelölteknek, akik 50ccm mini – 50ccm maxi, 65ccm, 85 ccm és WOMAN OPEN kategóriákba lesznek díjazva.
 
A szervezők kifejezetten kérik a versenyzőket és a segítőket, hogy csak az induljon útnak, aki beregisztrált a versenyre, mert a helyszínre kizárólag csak az léphet be aki regisztrált, vagy szerepel a MAMS állttal delegált listán! Se néző, se pluszkísérő, aki nem szerepel a regisztrált listán NEM VEHET RÉSZT a rendezvényen. Kellemetlen lesz esetleg a hosszú út után visszafordulni ha nem tájékozódik előtte a belépés pontos szabályairól. A beléptetést polgárőrök fogják végezni rendőri kísérettel, így ők csak a listán szereplő személyeket fogják beengedni.
 
A versenyzőknek járó +2 karszalagról nyilatkozni kell a regisztráció alkalmával, hogy kísérője megfelel a felsorolt sportszakmai szakember egyikének: A sportrendezvényen a versenyszerű sportolók, azaz versenyengedéllyel rendelkezők mellett részt vehetnek, jelen lehetnek a sportszakemberek (így edzők, csapatvezetők, versenybírók, sportegészségügyi szakemberek), valamint a doppingellenőrök, a biztonsági és a sportlétesítmény működéséért felelős szakmai személyzet, továbbá a sajtó képviselői! Aki esetleg nem regisztrált előre annak a belépéskor kell fényképes igazolvánnyal tanúsítani a felsoroltak egyikét!
 
A járványügyi szabályok betartása a rendezvény területén kiemelten fokozott szerepet kapnak és folyamatosan ellenőrizve lesznek.
 
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.