A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 28., csütörtök
Hírek

Zólyomi Andrea | 2021.11.05, 10:50:00 | Utolsó módosítás: 2021.11.05, 10:51:00

Cimkék:

Az EnduroCrossban szerzett bajnoki címe után az elmúlt hétvégén sem pihent meg Liszka Roland. A Laller Racing Dakar Team fiatal tehetsége motocross csapatversenyén állt rajthoz harmadmagával, és szerzett remek dobogót.
 
 
Roland Tádics Dániel és Kruss Károly társaságában indult harcba Pannohalmán, és a rögtönzött team a Laller Racing pilótájának vezetésével harmadik helyen zárta a MAMS Motocross Csapatversenyét:
 
 
„A vasárnapot szabadedzéssel és időmérővel kezdtük, majd jöhetett a kvalifikációs futam. Utóbbin a csapatból egy embernek kellett mennie, és rám esett a csapat választása. Ez elég jól sikerült, hiszen második lettem, így másodikként választhattunk rajthelyet magunknak. Minden csapat A, B, C versenyzője kettőt ment, az A+B futam, A+C, B+C verseny valamelyikén. Az én futamaim jól alakultak, hiszen kétszer is második lettem. Úgy gondolom, határozottan jó volt a tempóm, pláne annak fényében, hogy versenykörülmények között most ültem először 250 cc-s motoron. A héten egy rövid pihenő következik, aztán jöhet az enduro bajnokság utolsó versenye, ahol a cél a bajnoki cím!” - nyilatkozott motiváltan az ismét erős teljesítményt villantó Liszka Roland.
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.