A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 28., csütörtök
Hírek

Zólyomi Andrea | 2023.03.20, 14:39:00 | Utolsó módosítás: 2023.03.21, 12:16:00

Cimkék:

Piliscsév patinás pályáján került megrendezésre az idei motocross bajnokság nyitánya. A versenyt komoly háttérmunka előzte meg.

 

 
Az előzetesen felmért igényeknek megfelelően, hiánypótló szinten hoztuk létre rekord gyorsasággal, alig 3 hónap alatt a TCR versenycsapatot, amely a
>> KRNR Motorsport Akadémia és az
>> SM#795 Motorsport Sulinak a képzett tanulóit tömöríti.
 
 
 
A TCR fő profilja a motocross és enduro sport területe. Alapvető célja pedig az utánpótlásnevelés és tehetséggondozás.
Emellett egy komplex egyesületi, edzői szolgáltatás biztosítása, egységes, magas színvonalú csapatkiállás és megjelenés, amivel sportolóink mellett méltán képviselhetjük szponzoraink és partnereink igényeit.
 
 
Nem csak a versenyzők felkészítésére fordítottunk nagy hangsúlyt az alapozó időszakban, hanem az egyesület kiépítésére is.
Ennek eredményeképp a közel 40 főt számláló csapatunkban hazai és külföldi sportolók is jelen vannak, közülük 9 versenyző nevezett be az igen nívós bajnoki eseményre.
 
 
Egyes kategóriákban talán soha nem látott nevezői létszám gyűlt össze a magyar mellett számos nemzet versenyzőiből a két nap folyamán.
 
Az eredmények a következőképp alakultak:
- Horváth Gergő - 1. hely (Mx65)
Gergő bajnoki címvédőként érkezett a helyszínre és ennek megfelelően nagy profizmussal utasította térdre ellenfeleit. Mindkét futamban jelentős fölénnyel verhetetlennek bizonyult a mai napon.
 
- Gál Szabolcs - 4. hely (III.o. Mx2)
Szabolcs kategóriájában igaz felállni nem tudott az összesítés alapján a dobogóra, de vészesen megközelítette azt, ami alapján bizakodva várja a sorozat következő fordulóját, ahol cél a legjobb háromban végezni.
 
- Balogh Gábor - 5. hely (II.o. Mx1)
Gábor igaz ötödik helyen fejezte be a versenyt, de kategóriája legjobb hazai versenyzője volt ma.
 
- Rauscher Roland - 5. hely (Senior A)
Roli az egyik legkeményebb versenyzőnk, korábbi Magyar Köztársaság Kupa győztes, Dombok Királya cím birtokosa és Endurocross Magyar Bajnok sportoló.
 
- Leszkovics Vince - 14. hely (Mx85)
Vincét az első futamban fellökték, az utolsók közül verekedte fel magát a 16. helyre a 40 fős mezőnyben. A második futamban újabb balszerencsés helyzet állt elő. A rajtnál az egyik versenyző lekeresztezte, ami miatt ismert a mezőny hátsó fele jutott neki az első fordulóban. Innét kellett felzárkóznia ismét. Reálisan a legjobb 10-ben a helye!
 
- Hegedűs Dávid - 18. hely (Mx50)
- ifj. Andrusik Gábor - 23. hely (Mx50)
A két ifjú titán a legkisebbek között próbált szerencsét. Életük legelső motocross versenyén vannak túl és tisztesen helytálltak a picikék.
 
- Halasi József - 27. hely (Mx85)
Jocika messze túlteljesíti a tőle elvárható szintet, alig csöppent bele másfél évvel ezelőtt a motorsportba, mégis számos nála jóval tapasztaltabb versenyzőt utasított maga mögé a mai napon.
 
- Kiss Csongor - 28. hely (Mx85)
Csongi óriási utat tett meg az elmúlt másfél évben. Testalkata egyedülálló változáson ment át, igen szorgalmasan végzi integratív feladatai mellett a motoros edzéseket is, aminek hamarosan megjön az eredménye.
 
- Heizer Zsolt - 34. hely (Mx85)
Zsoltika indulása végig bizonytalan volt, hisz egy ilyen rendkívül erős nemzetközi mezőnyben a 40 közé jutás is szép feladatnak bizonyult a mai nap qualifikációs edzésén, a futamok alapján pedig több versenyzőt is leelőzött az alig 11 éves kisfiú.
 
 
A Team Corona Racing csapat nevében gratulálunk minden résztvevőnek az eredményekhez.
 
 
Továbbá köszönjük mindenkinek a munkáját aki hozzájárult csapatunk létrehozásába. Nagyszerű érzés volt látni hogy egyként segíti egymást az egész alakulat.
 
 
 
 
Nagyok vagytok.
Hajrá TCR hajrá fiúk, lányok.
 
Köszönet támogatóinknak:
- Tanker - BB Vill Kft.
- ABL-technik Kft.
- Skalár Terv Kft.
- RS Oil Kft.
- UFO Sport
- Fadepó Fatelep & B-mat
- KERNER Autó és Motor Szervíz
- GOLDblond Kft.
- GOLDfren
- MOTOcomplet Kft.
- Véber és T. 2006 Kft.
- Hidraklíma Kft.
- auner
- Print Works nyomda
Laci & Márk
•T•C•R•
 
 
(a képeken a csapat egy része)
 
Írta: ifj. Kerner László
Forrás: TCR
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.