A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. április 18., csütörtök
Hírek

Zólyomi Andrea | 2022.07.12, 11:50:00 | Utolsó módosítás: 2022.07.12, 11:50:00

Cimkék:

Nagy büszkeséggel és hatalmas elégedettséggel számolhatok be az S1 Gp mezőnyében debütáló első magyar pilóta Surányi Balázs,Balu #198 teljesítményéről!
 
 
A mezőny legfiatalabb (16-éves) versenyzőjeként rajtkockához álló magyar tehetség a nagyon hamar alkalmazkodott a 10 ország pilótáit felvonultató S1-GP mezőnyéhez és a világbajnoki sorozat körülményeihez! A folyamatosan javuló köridők eredményeként bebizonyította,hogy helye van Supermoto Gp legjobbjai között.
 
 
Az összesített eredmény alapján a 23 induló pilóta közül a 20. helyen zárta a hétvégét.
 
Külön köszönjük a Jakubecz családnak Tibcsinek és Korinak valamint a BAJNOKNAK Adorján Zoliéknak és párjának,Huginak(muscle) a helyszínen való szurkolást!
 
Reméljük,hogy egy életre szóló élménnyel gazdagodtak!
 
Dávid#121 a kategóriájában (65-ccm) a hétvégén elért eredménye alapján feljött az impozáns 2. helyre az Európa bajnokságban.
 
 
De mivel tudjuk,hogy összevont mezőnyben kell megmérettetni magukat a pilótáknak (85-65ccm)a Junior kategóriában ezért ezzel a helyezéssel csak elvi síkon számolhatunk. De akár elvi sík,akár nem így is hatalmas teljesítmény!
 
 
A Csehországi fordulót követően jelenleg Dávid az Európa-bajnokság 18 fős mezőnyében az 55 pontjával a fantasztikus 5. helyen áll! 
 
 
 
A MotomaX-SUPERMOTO TEAM HUNGARY ismét bebizonyította, hogy egy igazán fantasztikus csapat !
 
Folytatás június 23-24 Fuglau Austria!
 
Hajrá Magyarok!
 
 
szöveg és fotó: Bereczki Zsolt
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.