A Magyar Motorsport Szövetség fontosnak tartja adataid védelmét. Az adatkezelésről bővebben az Adatkezelési Szabályzat-ban tájékozódhatsz. Itt a mams.hu oldalunkon HTTP-sütiket használunk, hogy a legjobb élményt nyújthassuk. További információk ide kattintva érhetőel el.
Elfogadom
2024. március 29., péntek
Hírek

Zólyomi Andrea | 2021.02.08, 11:44:00 | Utolsó módosítás: 2021.02.09, 09:23:00

Cimkék:

A Magyar Motorsport Szövetség minden évben megválasztja a sportág hazai legjobbjait. A címeket férfi, női és utánpótlás kategóriákban hirdetünk. A címet a MAMS Elnöksége ítéli oda a szakági tanácsok által leadott jelöltek egyikének, a döntés során figyelembe véve az adott évben elért hazai és/vagy nemzetközi eredményeket is.

 
A MAMS elnöksége 2020-ban is döntést hozott az év sportolói kapcsán, és az alábbi eredmény született:

MAMS Év Férfi Sportolója 2020 címet Csizmazia Barnabás Botond, a Kognitív Hungary Kft. versenyzője nyerte el.
Barnabás Magyarország 2020-ban megnyerte a Magyarország Nyílt Nemzeti Trial Bajnokságot,emellett a szlovák trial bajnokság 2. helyén, valamint a szlovák junior trial bajnokság 2. helyén végzett.
 
 
 
A MAMS Év Utánpótlás Sportolója 2020 címet Görbe Soma, a HRE Team versenyzője nyerte el.
Soma 2020-ban megnyerte a Northern Talent Cup nemzetközi versenysorozatot.
 
 
 
2020. évben elért eredményeik, valamint a szakágak javaslata alapján elnökségi különdíjban részesül Kiss Gábor, az S-Riders Kft. színeiben induló dragbike versenyző, valamint Zsigovits Norbert, a Danuvia 125 SE enduro versenyzője.
 
Kiss Gábor                                                                                        Zsigovits Norbert
 
A díjakhoz, valamint az elért eredményekhez ezúton is gratulálunk a versenyzőknek! Kívánjuk, hogy a 2021-es év is hasonló sikereket hozzon nekik és a magyar motorsportnak!
Magyar Motorsport Szövetség 2010 © Minden jog fenntartva.